Oleh: yukez | Maret 30, 2011

Rumah makan Laleuran


Janjian di Rumah makan “Laleuran”

Grup Jabodetabek . Alumni 91 SMPN 1 Sindanglaut-Cirebon . photona oyag..sangaja meh nu neuteup ieu photo.. panasaran...

Kamari ba’da jumat kuring aya acara Pra reuni SMP, nu kumpul khusus ngan babaturan nu ayeuna aya di wilayah “JABODETABEK” alias JAkarta, BOgor, DEpok, TAngerang, BEKasi. Tapi  nu ti Tangerang mah (Bu Diah)  teu sumping, sibuk ceunah, budakna loba, hehehe..okeh lanjuttt… berarti geus 20 tahun teu panggih batur SMP teh.

Singkat carita,  janjian tah di Cibubur Junction, alesan milih eta tempat meh deuket ti ditu ti dieu. Kuring mah da lain nu boga acara, nga ukur “penggembira’  mangkaning tanggal teh nyedek seep sasih…hiks..hiks… ngajugjug maksakeun caritana mah hehehe…

Datang we tah di cibubur junction, aya 2 urang nu tiheula datang, nya eta Bu Erlin jeung Bu Nining. sing sumpah! teu wawuh sabuuk buuk acan jeung maranehna teh, da can pernah sakelas ti baheula oge, apal oge di Fesbuk Grup Alumni SMP, aya photona ..tapi curiga da di dunia maya mah teu jelas tea bisa wae rekayasa…hahahah..(pisss bu erlin..n bu nining).

trus nepi ka Cibubur Junction teh kuring meunang sms ti Bu Erlin…” pak ukas dimana?    Dibales ku kuring :(sms) d’ parkir bu, sakedap..parkir pinuh yeuh”.

Kukurilingan kuring neang parkir sampe 2 puteran taman mini…hahah geuning ka taman mini (teu nyambung ah). caritana meunang we tempat parkir di handapeun mall eta. trus aya sms deui ti bu erlin : pak ukasss…. saya di laleuran”.  hmmm… teu di bales ku saya da buru -buru hayang panggih tea…kaluhur we  ..trus  saya bingung,  neang tempat makan “laleuran”. di wanikeun nanya ka cleaning servis…kang punten..dupi tempat makan ‘laleuran” palih mana?  eta mah kalah ka ooolohoook weee si cleaning servis teh… trus cletuk ngomong..dina  logat jawa..apa pak? Laleren?    iiihhh aing mah…. teu bisaeun ngomong “eu”  . trus gelenyeng we di tinggalkeun  tah si mas CS teh. Na jero hate kuring nyarita…”Pasti kapanggih lah najan di teang ku sorangan oge eta rumah makan ” laleuran” teh.

Bener eta mah pas nepi ka lantai 2 aya tempat makan ngajejer, di tempoan ngaran rumah makanna..sampe tungtung mall… “euweuh”.!!! iih dimana nya eta 2wanita pengembara teh hahaha…. akhirna aya telpon ti bu erlin…”Pak ukass dimana posisi,  abdi di J.Co”. eughhh..gubraaaaaaagh..!!! tadi ceunah nungguan di ” laleuran” , ayeuna  geuning di J.Co , kumaha sih…??

Ternyata oh ternyata keur rungsing neang eta tempat,  kuring bet sadar…. era sorangan..puas nyeugseurikeun diri sorangan. ah aing mah dasar…teu nyambung….maksud sms bu Erlin teh lain di rumah makan” laleuran” nungguan kuring teh… tapi  Bu Erlin jeung Bu Nining teh keseleun lila teuing nungguan kuring, bakating ku lila…paribasana i sampe maranehna digemrong laleur…atawa laleuran…. mun dina basa indonesia mah  nunggu sampai lumutan.getoh..haddeuh aing mah aya-aya wae Bu Erliiiiiiiiiiiin…..


Responses

  1. ya allah gusti,, aya kukituna geuningan P.Ukas,, tp saya secaya pribadi ngamaklum, naon sababna ngamaklum..? nu kahiji: biasalah panyakit nu keur riweuh jaba hayang buru2 panggih tea, neangan rumah makan nu dilaleuran, nya dina logikana mah da moal aya atuh rumah makan dilaleuran di mall nu kawilang gede.. heheh. nu kadua: tah ieu factor nu paling dominan.. nyaeta old factor alias geus kolot meureunnya kasebutna, jadi wae sagala sasuatu teh rada lila nyambungna.. hereuy ieumah tong asupkeun kana hate pak… sukseslah kanggo blogna.. wassalam .

    • Didi: ah jigana mah gara-gara faktor nu katilu, mun ka kota teh.jangar….biasa loba ulin di leuweung …hehehe..

  2. naon nu bade di komen nya? hahahaahhaahah
    1 : 0 lah…

    • To Bu erlin :
      Taaaaahh ieu jelemanan nu ngalilieur teh…

  3. hahahahahahaaha seuri tah ngagakgak………………………

    • to : Aceng
      hehehehe……salah tafsir eta teh bray…..


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Kategori

%d blogger menyukai ini: